Lagstad skolas fritidsverksamhet för låg- och högklasserna 2020 - 2021

På din fritid har Du som elev möjlighet att delta i olika aktiviteter och mångsidig verksamhet som Föräldraföreningen arrangerar med sina samarbetspartners.

Om du har idear om klubbar, skicka gärna info till Lagstadff at gmail.com

Kurser/Klubbar hösten 2020

Vi planerar hösten 2020 klubbar just nu, skicka gärna idear till oss!

Just nu planerar vi fotoklubb, syklubb, experimentklubb, programmering, innebandy, filmklubb, parkour, showdans och cykling.

Mera info om klubbar kommer du att hitta här snart:

Praktiska råd

Elevens vårdnadshavare gör anmälan.

Om du är förhindrad att närvara vid första timmen, skicka e-post till klubbansvarig för att bekräfta ditt deltagande.

Fakturering av klubbavgifterna görs under hösten / våren respektivt. Fakturan skickas till den epostadress som kommer med anmälan.

Man har rätt att prova gratis två gånger på en klubb, men måste vara anmäld. Man kan hoppa på en klubb, som pågår hela läsåret, mitt under klubben, ifall det finns plats.

Vi behåller rätten att ändra klubbar, priser och tider. Information kommer att ges ut på föräldraföreningens hemsida, facebook och via Wilma.

Föräldraföreningen erbjuder möjligheten att få nedsatt eller gratis deltagaravgift. För att få en nedsatt avgift (50%) eller en fri plats bör man skicka en skriftlig "ansökan" (lagstadff@gmail.com) där man motiverar behovet. Klubbansvarig behandlar ansökan konfidentiellt och ger beslut över epost.

Kontaktpersoner för klubbarna:

För mera information om klubbarna, kontakta lagstadff@gmail.com

Ifall av tekniska problem med anmälningsblanketten,
kontakta Maria Ehrnrooth, mariaehrn2014 at gmail.com.

Hösten 2020 (FF)

på kommande

Anmälningsblanketten hittar du här (Som FF (Föräldraföreningen) ordnar):

på kommande